Med KSK-TIAN stöder du Kungsängens SK och når samtidigt nya kunder!

KSK-TIAN är ett enkelt men genialiskt kuponghäfte, där kunden köper kuponger, sk KSK-TIOR för 10 kr/st av Kungsängens SK och när kunden sen handlar hos er för minst 200 kr, så är kupongen värd 10 kr i kassan. Du bidrar därmed med 10 kr varje gång, men får in minst 190 kr från en kund som annars kanske hade handlat någon annanstans. För varje 200 kr kunden handlar för, kan den utnyttja en kupong vilket också kan bidra till att köper blir högre än normalt.

Hela beloppet går tillbaks till Kungsängens SKs ungdomslag!

När någon köper KSK-TIAN så så används hela beloppet till ungdomslagen i Kungsängens SK, dels för att föreningen kan finansiera så att alla ungdomslag kan åka på en gemensam cup varje år (Järnvägen Cup) utan egen kostnad och lagen får själva alla överskjutande intäkter för att kunna delta i fler cuper eller för att kunna finansiera tränilngsläger eller dylikt.

Uppföljning

Vi ber er spara de KSK-TIOR som kunderna använder hos er, så att vi kan följa upp upp användningen. Det är lika viktigt för oss som för er, att kunderna aktivt utnyttjar kupongen hos just er. Någon övrig redovisning eller avstämning i övrigt behövs inte, då klubben får in sina pengar direkt när kunden köper kupongen.

Marknadsföring

I Ekhammarhallen i Kungsängen sätter vi upp en skylt på 70x100 cm med er företagslogga under en skylt med "Vi stödjer Kungsängens SK – Hos oss kan du använda KSK-TIAN". Vi kommer dessutom via denna webbplats www.ksk.se/ksktian marknadsföra ert företag och härifrån länka till er webbplats.
Ni får också en klisterdekal att sätta upp vid ingången till er lokal så att kunderna ser att ni är anslutna till KSK-TIAN.

Kontaktperson

Martina Soldemo
070-489 52 13
martina.soldemo@gmail.com

Jens Thomsen
076-859 37 22
jens.thomsen@ksk.se

Tack för att du stödjer klubben och medverkar i KSK-TIAN!Är ditt företag inte med i KSK-TIAN men skulle vilja?

Vi vill hålla KSK-TIAN exklusiv för våra medverkande företag och det är därför viktigt att det inte blir för många från samma bransch. Men är du intresserad, så ta gärna kontakt med oss så gör vi en utvärdering och återkommer till dig.
Medverkande inköpsställen

Kungsängens SK
Telefon: 08-581 730 66
E-postadress: kansli@ksk.se
Postadress
Skolvägen 20
196 02 Kungsängen